Könyvfesztiválon jártam

Bizony, bizony sikerült eljutnom a Millenáris parkba, pontosabban a Könyvfesztiválra! Nagyon jól éreztem magam, bár az elején baromi ideges lettem a nagy tömegtől... De ott maradtam és nem futottam el, mert nagyon szerettem volna dedikáltatni Tavi Katával, aki együtt dedikált On Sai-al. On Sai-tól még nem olvastam, de rengeteget hallottam az egyik regényéről, az Apa, randizhatok egy lovaggal?-ról. Ez volt az oka, hogy úgy döntöttem, nekem ezt be kell szereznem és dedikáltatnom!Jóval a dedikálás előtt (kb. fél 12-kor) már a Könyvmolyképző standjánál voltam és próbáltam befurakodni a könyvekhez, hogy megkaparinthassam a regényt. Alig fértem oda és nem is láttam kirakva, ezért kezdtem feladni, amikor megláttam egy hölgyet (alias ajtókilincsre akasztható cucclis nénit), aki segített nekem :) Odaadta On Sai könyvét, én pedig boldogan sétáltam a pénztárhoz, ahol megláttam anyumat. Elkezdtem neki kiabálni, hogy ne álljon ki, mert itt vagyok, jövök, de végül kiállt... Ez igazából nem volt probléma, csak benéztem a sor végét :D Kb. 5 percet vártunk, közben zsákbamacskákat nézegettünk :) Nagyon kedvező áron sikerült megvásárolnom, szinte féláron vettük meg a könyvet. Kaptam törzsvásárlói kártyát és kupont is
.
Ezután anyunak nézelődtünk a nyelvkönyveknél, amit elég hamar meguntam és felhívtam Barbit, akivel péntek este beszéltük meg, hogy találkozunk a dedikáláson. Ekkor volt 12:20 körül. A Könyvmolyképző standjánál találkoztunk. Amig vártam sikerült - a korábban említett hölgytől - ajtókilincsre akasztható kártyát (?) kérnem :D Csapatostul beálltunk a dedikálásra várók sorába másodikként :D Csekély fél óra várakozás után megérkezett Tavi Kata és On Sai! On Sai-hoz nagyon hamar odajutottam és kaptam könyvjelzőt az aláírás mellé :D Annyira aranyos, amit beleírt! "Rékának sok <3-tel! Ilyen mosollyal az élet csak öröm lehet. :) On Sai 2016 tavasz"Utána nem sokkal Kata mellé is leültem és dedikálta a Táncvarázst! Elkezdtem mondani neki, mennyire szeretem a sorozatát, folyton mosolyogtam... Nagyon kellett uralkodnom magamon, hogy ne viselkedjek sikongatós fangörlként :D Kata nagyon aranyos volt és kaptam 3 könyvjelzőt is :) Minden kötetből egyet ;)


Ezután Anyu meglepett egy Maxim kiadós zsákbamacskával, amiben Carina Bartsch-tól a Cseresznyepiros nyár c. könyv lapult! Még nem hallottam róla, de Anyu úgy vette meg, hogy ott álltak mellette és kitalálták, mi van benne. Erre megkérdezte tőlük, hogy egy majdnem 14 éves lánynak tetszene-e és a választ egyértelmű igen volt :) Mit gondoltok a könyvről? Olvastátok már?

Mielőtt hazafelé vettük az irányt muszáj volt GoodFood magazinokat nézegetnünk, mert Anyu kiszúrta, hogy van ilyen is :) Leálltunk még kb. 3 standnál... Utána elindultunk a Délihez, hogy a mamámnak vegyünk vonatjegyet. Mivel megéheztünk begurultunk egy Burger Kingbe és a parkolóban elfogyasztottuk egészséges ebédünket :)

3 után picivel értünk haza. Olvastam kb. másfél órát (imádom az Illúziót <3) és megérkezett az egyik legjobb barátnőm és az anyukája. December óta tartunk 4-esben ilyen "csajos délutánokat" :D Fél 10-ig nálunk voltak és nagyon jól éreztük magunkat!

Voltatok Könyvfesztiválozni? Dedikáltattatok? Beszereztetek valami újdonságot?

Megjegyzések