Interjú Marni Batesel #2

Itt a Marnival készült interjú második, és egyben utolsó része! Köszönöm, hogy részt vesztek a LOL héten, sokat jelent nekem! :)Where did the Tiara-craze come from?
Honnan jött a tiara őrületed?

My tiara craze is kind of a complicated story. It started with a nightmare. My cousin woke up one morning and ran crying to my aunt because, “Marni got to be all the princesses and I didn’t get to be ANY!”
Now this is the kind of cute little childhood anecdote that family members like to tell over and over and over again, so it isn’t too surprising that when I found myself alone in my cousin’s room years later and saw the tiara just sitting on a shelf…I decided to *ahem* borrow it.
And then I took a picture and wrote: I’M ALL THE PRINCESSES NOW!!!

That turned it into a full-on battle.
While the rest of our family watched in confusion, the two of us plotted and schemed for control. I’m fairly certain the CIA has spent less time obsessing over some of their missions than we did over that piece of metal. And whenever I saw the tiara in my room it always made me think of her and smile. So sometimes I would wear it in the house when I needed to do my laundry or happened to be feeling a little down. Then I realized that I couldn’t put it on without laughing at myself. So it became an instant boost of happiness.

My cousin and I are best friends.
A tiara őrületem egy elég bonyolult story. Nagyon régen egy rémálommal kezdődött. Egyik reggel az unokatestvérem felkelt, kiabálva futott a nénikémhez: „Marni lett az összes hercegnő és én nem lehetek egyik sem!” Ezt a kedves gyerekkori anekdotát a családunk szivesen meséli el újra és újra és újra, igy nem csoda, hogy amikor egyszer évek múlva egyedül találtam magam az unokatesóm szobájában és megláttam a polcon a tiaráját… Úgy döntöttem ’khm’ kölcsön veszem. Majd készitettem magamról egy képet: Most valóban én vagyok az összes hercegnő! Ezzel elkezdődött köztünk a harc! Míg a családunk döbbenten figyelt bennünket, mi terveket szőttünk és ármánykodtunk, hogy megszerezzük a hatalmat. Án szinte biztos vagyok benne, CIA nem tölt annyi időt egy-egy küldetésével, mint mi töltöttünk azzal, hogy megszerezzük azt a fémdarabot (tiarát). Azóta is ha ránézek a tiarára a szobámban Ő jut eszembe és elmosolyodom.
Néha szivesen viselem a tiarát otthon is, amikor mosok, vagy éppen egy picit magam alatt vagyok. Ilyenkor rájövök, hogy nem tudom felvenni anélkül, hogy nevetnék magamon, szóval ez egy instant boldogság-bomba.
Az unokatesómmal a legjobb barátok vagyunk.

If you had any kind of superpower, what would it be?
Ha bármilyen szuperképességed lehetne, mit választanál?

If I could have any superpower, I would love to have a procrastination switch! That way I could flick it and not feel the urge to do anything other than the one task that most needs my attention. I would write so much faster that way! I would also love to fly. And being invisible would be super cool. But man, that procrastination switch would be awesome!
Ha lehetne bármilyen szupererőm, akkor a elhalasztás képességét választanám. Igy amikor benyomnám, ezt a gombot nem érezném a késztetését annak, hogy valami mást csináljak, mint ami éppen leköti 100 –ban a figyelmem. Olyan sokat, olyan gyorsan irhatnék igy. Szeretnék még repülni is és láthatatlanná válni is szuper menő lenne! De csajszi, ez az elhalasztás gomb király lenne!

Do you know the other LOL writers? Have you chatted with them?
Ismered a többi LOL szerzőt? Beszéltél már velük?

I don’t know any of the other LOL writers. I keep meaning to read their books, but I’ve been, um, procrastinating on it… Now you see why I need that superpower! I’ve only heard wonderful things about them from our publisher. I’m sure they are all amazing. Hopefully I’ll get to meet them someday.
Nem ismerek más LOL irokat. Mindig tervezem, hogy elolvasom a könyveiket, aztán uhmm… elhalasztom. Látod, ezért kéne nekem az az elhalasztó gomb. Egyébként csak jó dolgokat hallottam róluk a kiadónktól. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian csodálatosak! Remélhetőleg egy szép napon találkozom velük.

Örülök, hogy készíthettem Marnival egy interjút :D Még valakit kérdezgettem egy kicsit, aki nem más, mint Kelly Oram! Hamarosan olvashatjátok a vele készült interjút is! ;)

Megjegyzések