Hokis/koris hétvége

Ezúttal egy hétvégémről fogok írni, ez elég unalmas lenne, de több érdekes programom volt. Ráadásul kedvet kaphattok egy hokimeccshez ;)

Apukámnál töltöttem a hétvégét, mint minden második héten. Meg volt beszélve, hogy milyen programok lesznek. Squash, kori, meccs nézés, osztállyal egy előadás szerűség megnézése :D
Ebből az első 3 a lényeges. Az az előadás nem nagyon foglalkoztatott... Mivel imádok korizni, egyértelmű volt, hogy alig várom a programokat.

Szombat délután voltunk korizni az osztály program előtt. Nagyon jó volt, újra jégen lenni :) Sajnos a hátrafele koszorú még mindig nem megy :( (a koszorú a kanyarodáshoz egy "mozdulat", leírni elég bonyolult) Jobb (ballal megy) lábbal fékezést is gyakorolgattam nem túl sok sikerrel...
Szerencsére nem estem :) Inkább megyek lassabban, hogy ne essek nagyot. Párszor már megszívtam, edzést is hagytam ki csúnya esések miatt :( Ettől függetlenül szeretnék újra hokizni, de nem találok megfelelő helyet.

Vasárnap reggel 9-kor már a fallabda teremben melegítettünk apuval :) Nagyon élveztem a játékot! Ahhoz képest, hogy először játszottam egész jól ment :D A karom még mindig fáj, de megéri. Mostantól fix program lesz a squassolás az apás hétvégéken :)

Vasárnap este volt a szezon utolsó EBEL meccse :( Ráadásul utoljára játszott Fehérvár csapatában
Frank (38-as mez szám). Mindenki őt búcsúztatta, A4-es lapokon ott virított a 38-as szám. Skandáltuk, hogy "Franky, Franky!" közben a lapokat mutattuk a pálya felé :)
Nagyon szeretem a meccsek hangulatát, a sok szurkoló együttes kiabálása, a dob hangja...
Szerény személyemmel a békés drukkerek táborát erősítem :) Nem áll közel hozzám, hogy a lelátóról anyázzam a játékosokat... Igen, ilyen emberek is vannak, nem is kevesen. Ezen a meccsen pont mögöttem volt valaki, aki folyton káromkodott és szidta a csapatokat. Szörnyen idegesítő, nem lehet tőle élvezni a meccset. Mindenesetre színesítette az élményt, apuval csak összenéztünk és visszafojtottuk a nevetésünket :D Megnéztem volna, hogyan korizik az illető ;)
Ohh, a legfontosabbat kihagytam: nyert a Fehérvár! A legtöbben nem értékelik, ha mindenféle infót kezdek sorolni a csapattal és az eredményekkel kapcsolatban, így ezt kihagyom. Főleg azért, mert nekem is szegényesek az információim, pont annyit tudok, amennyire szükségem van :)

Személyes: Mindjárt indulunk anyukámmal Zalakarosra egy nyugis hétvégére :)
U.i.:  Megtartjuk a LOL könyvek hetét! Március végén, a tavaszi szünetben lesz, hogy mindenki részt vehessen rajta. Később hozom a többi infót is :D

Megjegyzések