Hogyan legyünk szinglik? Moziban voltam

Mostanában voltam az Alleban (nem is tudom már mikor, totál összefolynak a napok...). A barátnőimmel megnéztük a Hogyan legyünk szinglik? c. filmet. Erről fogok írni Nektek :)


Szerepel benne az egyik kedvenc színésznőm, Rebel Winson. Ő játszotta Háj Amyt a Tökéletes hangban, itt Robint alakítja.

Az egyik pasi szereplőt, (asszem) Tomot (vagy ő az akinek kocsmája van? Segítsetek!) játszó színészt is nagyon szeretem. Jake Lacy a neve.

A film 5 szingliről szól arról, hogy hogyan élik az életüket egyedül. Kellenek-e nekik pasik, bulik... Természetesen megtalálják a helyes utat a film végére. Bár... szinte mindenki a rossz emberrel jött össze :( Kivéve egy párost, de nem árulom el kik azok :)

Az előzetesben majdnem az összes poén benne van. Nem mondom, hogy nem volt vicces, de szerintem a Megjött apuci jobb volt.

A vége elég furcsa, jobb is lehetett volna... Mind furcsálltuk, hogy ez mégis milyen befejezés...
Lényegében egy jó film volt. Lehetséges egy újranézés is ;)

Láttátok már a filmet? Mit gondoltok arról  a szereplőről, akit Jake Lacy alakít (most találtam meg, Kennek hívják a filmben) és Robinról? Ők a kedvenc szereplőim :D

Egy kis személyes: A hétvégén elutazom anyukámmal wellnesselni :D Lesz időm kikapcsolni, blogolni, olvasni, filmezni... Mindenre amire nem mindig van lehetőségem a hétköznapi rohanásban :)

Megjegyzések