Kedvenc könyveim

Ma egy könyves bejegyzés van soron. Kedvenc könyveimről lesz szó. Sok könyvet olvastam, de mégis van pár kedvenc sorozatom. Előre figyelmeztetlek Titeket, hosszú lista lenne, de lerövidítettem, hogy ne 10 oldalt írjak egy-egy könyvről. :-) 

Rangsor nincs, véletlenszerű sorrendben haladok.

Leiner Laura könyvei:
Azt gondolom ez már alapnak számít a műfajban. Laura könyveit vagy nem szereted vagy imádod én az utóbbiak közé tartozom. Megyek is decemberben az Szjg találkozóra. A kedvencem a Bexi sorozat és a Bábel. :-)

Tavi Kata Sulijegyzetek sorozat:
Eddig 2 része jelent meg a sorozatnak. Azonnal megfogott a könyv stílusa és hangulata. Alig várom, hogy megjelenjen a 3. rész

Kerstin Gier Időtlen Szerelem trilógia:
Erről csak azt tudom mondani, hogy a világ legeslegjobb könyve (nem, nem túlzok). Mindenkinek ajánlom, aki tud olvasni. Ez egy fantasy és romantikus regény. Az összes részt 2 hét alatt olvastam el. Tanács! Ne kezd el, ha nincs minimum 1 órád! Nem fogod tudni letenni! :-)

Vidra Gabriella A Tudás Könyvei sorozat:
Szintén letehetetlen könyv. Aki már unja a romantikus könyveket annak tökéletes. Van benne egy pici szerelmi szál is, de csak annyi, amennyitől még izgalmassabbá válik a story. A cím riasztó lehet azoknak, akik utálják a tanulást, de egy ismeret terjesztőt nem választanék kedvenc könyvnek.

LOL könyvek:
Nagyon-nagy kedvenc. Ódákat tudnék zengeni minden részről. Külön is olvashatjátok a részeket, de Marni Bates Smith gimi sorozatát érdemes a megjelenés sorrendjében olvasni őket. A névnapi kívánság listámon rajta vannak az új Lol könyvek :-) Ha érdekel Titeket ez a sorozat érdemes lájkolni a facebook odalukat.

Remélem tetszett ez a poszt! Írjátok meg a véleményeteket kommentben. Érdekelne Titeket külön poszt valamelyik könyvről? 

Megjegyzések